علمی-اجتماعی
جمعه 26 خرداد 1396برچسب:, :: 1:52 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی
گفتار جالب رهبری در باره ی ترقه بازی و آتش به اختیار بودن به جان مخالفان نظام در آن ور آب از جملهعوامل بی بی سی و صدای آمریکا آتش زد.
جمعه 26 خرداد 1396برچسب:, :: 1:48 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی
باحمله به مجلس و حرم دشمنان نظام از جمله امریکا و انگلیس فکر می کردند الان ملت همه می ریزن توی خیابان و با تروریستها همراه می شوند و مانند فتنه ی سال 88 کشور شلوغ و پر از هرج و مرج خواهد شد به همین خاطر بنگاههای شایعه و نفاق پراکنی برنامه هایشان را زودتر شروع کردند و هر کاری کردند که ملت را تهییج کنند طرفی نبستند و ماستهایشان را کیسه کردند و دمشان را گذاشتند روی کولشان و پکر و ناراحت از موضوع گذشتند.
جمعه 26 خرداد 1396برچسب:, :: 1:44 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی
گاهی اوقات در طی روز با افرادی برخورد می کنیم که ساعتها تشنگی و گرسنگی را تحمل می کنند و روزه دارند اما می گویند برای لاغر شدن یا نکشیدن سیگار روزه می گیریم ! عذر بدتر از گناه. شما که این همه تشنگی و گرسنگی و سختی را تحمل می کنید چرا اجرتان را ضایع می کنید ؟ اگر واقعا اعتقاد ندارید چرا روزه می گیرید اگر اعتقاد دارید چرا چنین اظهاراتی بیان می کنید ؟!
جمعه 26 خرداد 1396برچسب:, :: 1:43 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی
قابل توجه افرادی که روزه می گیرند اما نماز نمی خوانند با عرض معذرت حیوانات نیز گرسنگی راتحمل می کنند بنابریان تفاوتی با شما ندارند.
جمعه 26 خرداد 1396برچسب:, :: 1:37 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی
در طی ماه رمضان مرتب عده ای که معمولا روزه نیستند از روزه داری و طولانی بودن روز برای روزه داری گله و شکایت می کنند واقعا یا اصلا روزه ندارند یا مومن واقعی نیستند یا به بلوغ فکری و عقلی لازم برای روزه داری نرسیده اند یا روزه مانعی برای خوردن و آشامیدن و مصرف دخانیات در طی روز به صورت آزادنه است زیرا مومنان واقعی که به کنه روزه پی برده اند و با میل خود روزه می گیرند طوری رفتار می کنند که انگار اصلا روزه نیستند . انصافا این افراد بسیار بزرگوارند که حتی خیلی ها به خودشان اجازه می دهند و در نزد آنها غذا می خورند بدون این که این مومنان حتی ناراحت شوند و به روی خود بیاورند یا عجز و لابه از گرلسنگی و تشنگی کنند. خداوند به شما روزه داران صواب بدهد و اجرتان با خدا باشد و نماز و روزه هایتان مقبول درگاه احدیت قرار بگیرد. ما را هم دعا کنید.
جمعه 26 خرداد 1396برچسب:, :: 1:33 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی
آیا می دانیداز دیدگاه روان شناسی افرادی که مرتب در دنیای مجازی عکسهای پروفایلشان را عوض می کنند و در حالتهای مختلف از خود عکس می گذارند دچار اختلال نارسیسیسم یا خودشیفتگی هستند و حتی می توانند دارای شخصیت نمایشی نیز باشند . افرادی که عاشق خودشان هستند و می خواهند خود را در هر جا و جمعی و به هر طریقی عرضه کنند .
سه شنبه 23 خرداد 1396برچسب:, :: 3:38 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی
فرانکل در کتاب خاطرات خود و در کتاب انسان در جستجوی معنا بارها تاکید می‌کند که بازنویسی کتاب لوگوتراپی (معنادرمانی) انگیزه زنده ماندن او بود. او با این نظریه توانست خود را در بدترین شرایط اردوگاه حفظ کند و نجات یابد. در واقع نظریه خود را خود تجربه کرد و می‌توان گفت که این نظریه از بوته آزمایش به توسط خود او گذشته است.
سه شنبه 23 خرداد 1396برچسب:, :: 3:38 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی
فرانکل در این اردوگاه ها بستگان نزدیک خود را از دست داده و خود نیز تا چند قدمی مرگ پیش رفته بود. فضای دشوار و غیر قابل تحمل اردوگاه در کنار شکنجه و تخریب روحیه زندانیان موجب شده بود تا بسیاری از زندانیان امید به زندگی را از دست دهند و زندگی را بی معنی و فاقد هدف تصور کنند. بعدها فرانکل به این نکته پی برد که رهایافتگان از اردوگاه نازی کسانی بودند که در آن شرایط سخت و تحمل ناپذیر همچنان امید خود را از دست نداده و زندگی را دارای معنا و هدف می پنداشتند. در واقع پذیرش معنا برای زندگی حتی در بدترین شرایط تداعی کننده این جمله برای فرانکل بود که: «کسی که دلیلی برای زندگی کردن دارد تقریباً هر شرایطی را می تواند تحمل کند»
سه شنبه 23 خرداد 1396برچسب:, :: 3:37 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی
# «هزار و پانصد نفر چندین شبانه روز سفر می‌کردند. در هر واگن هشتاد نفر را جا داده بودند. همه مسافرین بایستی روی بار خود که تنها پس مانده اموالشان بود دراز می‌کشیدند. واگن‌ها آنقدر پر بود که تنها در قسمت بالای پنجره‌ها روزنه‌ای برای تابش نور گرگ و میش سپیده دم به چشم می‌خورد. همه انتظار داشتند قطار سر از کارخانه اسلحه‌سازی در آورد و این جایی بود که ما را به بیگاری می کشیدند و ما نمی‌دانستیم که هنوز در سیلسیا هستیم یا به لهستان رسیده‌ایم. سوت قطار مانند ضجه کسی بود که التماس‌کنان به سوی نیستی سقوط می‌کرد. سپس قطار به خط دیگری تغییر مسیر داد و پیدا بود که به ایستگاه بزرگی نزدیک می‌شویم. ناگهان از میان مسافران مضطرب، فریادی به گوش رسید، «تابلو آشویتس!» بله آشویتس نامی که مو بر تن همه راست می‌کرد: اتاق‌های گاز، کوره‌های آدم‌سوزی، کشتارهای جمعی. قطار آن چنان آهسته و با تانی مرگباری در حرکت بود که گویی می‌خواست لحظه‌های وحشت ناشی از نزدیک شدن به آشویتس را کشدارتر از آنچه هست بگرداند:آش ... ویتس!»
سه شنبه 23 خرداد 1396برچسب:, :: 3:36 ::  نويسنده : شمیلا سیامکی
وقتی از چیزی احساس ناخوشایندی دارید به یه چیز خوب فکر کنید .. به یه نوزاد یا حتی حیوان خانگی و سعی کنید درون احساس خوشایند پایدار بمانید تا اون حس بد از وجودتون بره ، و این مثل همین قسمتی است که فرانکل می گوید: مشاهده زیبایی های آرام بخش طبیعت همانند یه درخت و یا حتی غروب آفتاب میتونه در بالا بردن شور و اشتیاق آدمی یاری برسونه تا اون رنج از بین ببره }
    درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید.
    آخرین مطالب
    آرشيو وبلاگ
    پیوندهای روزانه
    پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان علمی-اجتماعی و آدرس shamila.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





    نويسندگان



نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 53
بازدید دیروز : 178
بازدید هفته : 231
بازدید ماه : 1675
بازدید کل : 3556444
تعداد مطالب : 14893
تعداد نظرات : 281
تعداد آنلاین : 1

<>